• EDOTÁCIE
  • Články
  • Ďalšie potvrdené mikroprojekty

Splníme Vám viac než len 3 priania

Ďalšie potvrdené mikroprojekty

Dňa 13. januára 2020 o 10:00 sa v sídle Žilinského samosprávneho kraja konalo VI. zasadnutie Výboru mikroprojektov.

Hlavnou témou zasadnutia bolo potvrdenie žiadostí o poskytnutie finančného príspevku pre projekty predstavené počas IV. a V. výzvy v rámci strešných projektov Euroregiónu Beskydy so Žilinským samosprávnym krajom, t. j. „MikroINTERREG PL-SK” a „MikroINTERREG-edu PL-SK”.

Príloha:

  1. Zoznam potvrdených žiadostí o finančný príspevok predložených v rámci V. výzvy v Programe Interreg V-A Poľsko-Slovensko 2014-2020  –  Zoznam 1. Prioritná os – odporúčanie na priznanie finančného príspevku. 
  2. Zoznam potvrdených žiadostí o finančný príspevok predložených v rámci IV. výzvy v Programe Interreg V-A Poľsko-Slovensko 2014-2020 –  Zoznam 3. Prioritná os – odporúčanie na priznanie finančného príspevku. 
  3. Zoznam mikroprojektov predložených v rámci V. výzvy v Programe Interreg V-A Poľsko-Slovensko 2014-2020 1. Prioritná os, ktorým nebolo odporúčané poskytnutie finančného príspevku. 
  4. Zoznam mikroprojektov, ktorým nebol priznaný finančný príspevok v danej výzve Programu Interreg V-A Poľsko-Slovensko 2014-2020, vzhľadom na vyčerpanie finančných prostriedkov na slovenskej strane. 

Viac informácií na strane Euroregiónu Beskydy.

 

Zdroj: STS PL-SK

Staň sa členom GRANT klubu a neunikne ti žiadna dotačná príležitosť

Chcem sa stať členom